aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Nové Petrovo album? Téměř vše odtajněno!

Celkem jedenáct novinek a čtyři bonusy k tomu se objeví na začátku listopadu v obalu se zajímavou Petrovou fotografií od Ondřeje Pýchy na titulu. Skladatelsky je to tradičně hlavně zpěvákova práce, ale neztratili se ani Michal a doposud pro Petra jen textující Honza Dvořák. Ondrovy fotky a komplet nových textů sestaví do bookletového krásna layoutistka Mishka, tedy parta spolupracovníků z velmi úspěšného minula pokračuje.

První Mukova singlovka Svou lásku rozdej se už propracovala mezi 10 právě vůbec nejrychleji nasazovaných rádiových písní u nás. Nepřehlédnutelných TV premiér se pak již song dočkal v charitách VyVolených pro Kapku naděje a Vltavských hvězd pro opuštěné děti v New Orleans.
A kterých 15 písní o lásce a jiných nebezpečných věcech tedy můžete už brzy čekat? V pro jistotu abecedním pořádku, neboť definitivní místo na albu si písničky ještě hledají, to budou:
Chyceni v sítích / Ještě mě hřej / Láska, ta nebezpečná věc / Láska tě spoutá / Místo v nás / Naděje / Nikdo nikoho nezná / Oh L´Amour / Ona... / Pověz mi víc / Prázdná ulice / Půl srdce a stín / Svou lásku rozdej / Teď zastav čas / Vteřina věčnosti.


Vloeno: 17.10.2005 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka