aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
PETR MUK & PŘÁTELÉ: SPOLU 2012

Pod tímto sloganem proběhne v sobotu 10. března večer v pražském klubu Hvězda setkání kamarádů, kolegů a fanoušků předloni tragicky zesnulého zpěváka Petra Muka. Symbolický název této hudební párty dala závěrečná píseň jeho posledního studiového alba V bludišti dnů.

Mukova muzikantská a lidská stopa se rozhodně neztratila. Rok 2011 znamenal úspěšné vydání alba Outro a kompilačního CD/DVD boxu A-Z. Více než 30 týdnů se v oficiální domácí rádiové hitparádě držela písnička V zahradách skleněných růží. Česká televize a Prima odvysílaly zajímavé životopisné profily. Petr In memoriam vstoupil do Síně slávy Akademie české populární hudby. Jeho song Tančíš sama diváci hlasováním posunuli až do finálové šestky soutěže TV Barrandov To byl náš hit…

Březnová akce je šancí si na Petra a jeho hudbu společně zavzpomínat. Večer v klubu na Petřinách (vystupoval tu v rámci depechovských srazů) nabídne koncertní blok jeho kapely p. m. band ve variantních sestavách, live set Honzy Dvořáka z Jerusalemu a různá jam–sessions, když zajímavá překvapení nejsou vyloučena.

Další součástí programu bude maximum známých, slyšených a viděných, ale především neznámých, neslyšených a neviděných dokumentů z Petrova profesního i soukromého života. V rámci DJ/VJ show přijdou na řadu také hudební klipy z Petrovy oceánské, shalomské a sólové dráhy, stejně jako jeho oblíbené zahraniční elektronické či rockové hity.

Petr Muk už bohužel žádnou novou píseň nepřidá, ale zanechal jich opravdu dost k podobnému připomenutí jeho nepochybného talentu a nepředstírané přátelskosti. PM Friends 2012: poprvé Spolu!

Další informace najdete zde.





Vloeno: 18.01.2012 | Autor: .
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka