aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
OCEÁN POD PYRAMIDOU SNŮ/OCEÁN V ŘECKU - 2DVD/1CD

Záznam legendárního koncertu skupiny Oceán ve Valdštejnské zahradě v Praze z roku 1991 vychází konečně oficiálně na DVD. V prostředí jedné z nejvýraznějších staveb raného baroka zazněly všechny zásadní hity skupiny, která na přelomu 80. a 90. let minulého století ovlivnila životní styl značné části mladého českého a slovenského publika.

Na druhém DVD vychází také zcela poprvé dokument pořízený během natáčení klipů skupiny Oceán v Řecku v roce 1992 – Oceán 92 1/2. Kromě osobních výpovědí všech členů skupiny Oceán – Petra Muka, Petra Kučery, Dušana Vozáryho a Jana Vozáryho – jsou jeho součástí tehdy natočené klipy k písním Létám, Lék světu, Aha a Jeden den. Prvního vydání se na tomto DVD dočkaly také záznamy vystoupení, resp. klipy skupiny vybranými z archivu České (tehdy ještě Československé) televize. Na DVD se tedy dostávají i obrazové vzpomínky na největší hity (Ráchel, Dávná zem, Jeden den ad.), které skupina pro televizi natočila.

Samostatně zároveň vychází audio záznam koncertu ve Valdštejnské zahradě na CD s bonusy dalších live nahrávek pro Českou televizi.

DvouDVD a CD doprovázejí booklety s dobovými fotografiemi skupiny, v mnoha případech nikdy dříve nepublikovanými.







Vloeno: 26.02.2012 | Autor: EMI
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka