aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Platinové a zlaté desky předány, nové album Osud ve dlaních přivítáno!

Exkluzivní interiér čerstvě otevřeného pražského Disco Klubu Letná přivítal v úterý, 22. listopadu 2005, více než dvě stovky pozvaných spolupracovníků, přátel, kolegů a lidí z médií při oficiálním představení zbrusu nového alba Petra Muka Osud ve dlaních.
Petra samotného ale napřed čekalo opravdu milé překvapení. Za skvělé prodeje jeho minulých nahrávek totiž od firmy EMI obdržel Dvouplatinovou (album Jizvy lásky), Platinovou (album Dotyky snu) a dvě Zlaté (minialbum Oh L´Amour a DVD Zrcadlo) desky IFPI ČR. To je úspěch, kterým se může v naší populární hudbě chlubit opravdu jen málokdo!
Pak už moderátor Martin Hrdinka na pódium pozval také producenta Michala Šetku, textaře a skladatele Honzu Dvořáka, ředitele tuto slavnostní akci laskavě i štědře sponzorující České podnikatelské pojišťovny pana Šťástku, a také populární sourozence Gondíkovi, kteří novou desku vtipně přivítali do života.
Po zalití cédéčka dobrým vínem se přítomní dočkali také dvou koncertních albových ukázek, totiž písní Nikdo nikoho nezná a Láska, ta nebezpečná věc. Skvostná balada i tanečně tepající refrénovka se rýsují jako příští možné hity, doplňující už teď televizemi i rádii úspěšně prověřený retro song Svou lásku rozdej.
Kompletní nová Petrova deska zazněla z reproduktorů v následující hodince, aby byla vystřídána stylovou 80´s diskotékou. Spokojená a úspěšná noc pak byla ještě dlouhá…
Držme tedy novému albu palce na přeplněném předvánočním trhu a Petrovi aktivně přejme co nejlepší umístění v anketách popularity, které jsou před námi. První na řadě je Zlatý slavík Mattoni – a hlasování končí 30. listopadu!


Vloeno: 26.11.2005 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka