aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Poslední zvonění: Hit roku, TýTý i Andělé!

Tradiční jarní hlasování o popularitě českých písní a zpěváků je na spadnutí!
Nejste-li členy Akademie populární hudby, pak do udělování sošek Andělů nemůžete nijak zasáhnout a nezbývá (vám i Petrovi) než čekat, jak to letos ctihodní odborníci vlastně rozhodnou – dozvíme se to 12.března.
Anketa TýTý stále ještě probíhá a chcete-li Petrovi pomoci udržet jeho tradiční postavení ve špičce TV obliby, pak musíte poslat správně vyplněný výstřižek z některého z řady časopisů do televize Nova. Postup mezi nominované by byl výborný, následné druhé kolo hlasování je pak už tradiční sázka do sms lotynky.
Posledních pár dní, přesněji jen do 12. února, máte i na hlasování do rozhlasové ankety Hit roku. Jsou-li Petr Muk a píseň Oh L´Amour vaší volbou, pak stačí investovat 6 korun do sms ve tvaru Hit A 20, poslat na číslo 900 0606 (maximálně 5x) – a uvidíme!
Máte-li tedy chuť, přispějte svou troškou do mlýna pro Petrův zdar. Nechceme tím organizovat esemeskové či jiné nátlakové veleakce, ale docela určitě připomenout, že v promyšleně postupující konkurenci je každý váš odeslaný hlas důkazem Petrovy přirozené a dlouhodobé obliby: díky!



Vloeno: 06.02.2006 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka