aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
...a její jméno budiž Eva

Téhle informaci jste mohli zásluhou médií uniknout opravdu jen těžko: Petr
Muk má novou partnerku!
Slečna Eva Hejčíková, o devět let mladší Bratislavanka, však není žádnou rychlou či náhodnou volbou. Vůbec poprvé se totiž oba potkali už v době natáčení Oceánského klipu k písni Noc je jako den, kde si zahrály i Evička se sestrou – a to bylo před více než patnácti lety.
Jejich soukromé cesty se pak na dlouhou dob u rozešly, ale loňské podzimní slovenské uvedení muzikálu Galileo s Petrem v hlavní roli dalo šanci oběma, v tu chvíli již nezadaným, existenci vzájemných dlouhodobých sympatií otestovat. Na ceremoniál Českého Slavíka začátkem prosince a pravidelnou horskou dovolenkovou lyžovačku na přelomu roku už vyrazili spolu.
Petrův rekonstruovaný prostorný dvojbyt se tak utěšeně zaplňuje: vedle obou v Praze studujících dcer z prvního manželství, Míši a Šárky, pomáhají zvládat domácí radosti a starosti nově i Eva plus její pes, přesněji fenka. Není teď tedy nemožné potkat spokojeného Petra ve společnosti sympatické mladé dámy či svižně kmitající maďarské ohařky.
A jak to bude dál? Silný a opravdový vztah muže a ženy mívá několik logických pokračování. Zda, jaká, kdy a kde se uskuteční, to je v tuhle chvíli ještě otázka, ale přesných odpovědí se dočkáme už v příštích týdnech a měsících.


Vloeno: 05.02.2006 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka