aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
Petr Muk pokřtil hitovou kompilaci Slunce!

V mimořádně příjemném prostředí pražského klubu Limonádový Joe přivítal 22. 10. zpěvák Petr Muk svůj první sólový výběr Slunce / To nejlepší!
Více než stovka hostů, mezi kterými nechyběli hvězdní kolegové, ale také Petrovi spolupracovníci i kamarádi, zcela zaplnila prostor, ochutnala speciální kulinářské pochoutky a obdivovala unikátní otevírací střechu klubu. Nejpodstatnější pro všechny však rozhodně bylo právě vydané nové CD s osmnácti hitovými písněmi, atraktivně dokumentujícími Mukovu úspěšnou desetiletou sólo kariéru.
Ředitel EMI Czech Vladimír Kočandrle velmi ocenil právě tímto albem shrnutou dosavadní spolupráci jeho firmy s Petrem. Krstný otec CD (a host Mukova na 5.11. do Hybernie chystaného pražského koncertu) Peter Nagy zavzpomínal na okamžitou fascinaci ex-oceánským zpěvákem i jejich trvalý profesionální respekt, ba přátelství. Petr pak poděkoval všem zainteresovaným za pomoc při vzniku a vydání těch písní, často již patřících mezi absolutní evergreeny.
Gratulanty byli také „konkurenti“ Petr Kolář, Lucia Šoralová, maxíkovský Kyklop nebo Martin France, mezi hosty byli také Petrův tatínek, manželka Eva, producent Michal Šetka, kapela p.m. band a spousta dalších dobře se bavících lidí.
Tuhle akci jste tedy nestihli, ale nenechte si ujít některý z Mukových koncertů právě úspěšně probíhajícího Best of turné: Ostrava, Bratislava, Praha, Olomouc či Brno jsou v plánu do 15.listopadu!


Vloeno: 25.10.2007 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka