aktualityvystoupeníturnébiografiediskografiefotovideomédiaextrashoppresskontakt
     
 

Byl jedinečný, zůstane nezapomenutelný...



Aktuální informace můžete sledovat i na nejoblíbenější sociální síti


 
PF 2008

Velké poděkování za trvalou přízeň, přání klidného prožití svátečních dnů a všeho nejlepšího do roku 2008 Vám i Vašim blízkým posílají Petr, Eva a Noemi Mukovi.
Tenhle rok měl pro Petra do pozitivna postupující průběh. Zdravotní problémy poznamenaly jeho začátek, léto zbavil prosluněných barev odchod maminky, ale od podzimu se věci pohnuly vpřed. Nový singl a úspěšný videoklip Sny zůstanou (v Esu udělal opravdu skvělý kus práce), hitová kompilace Slunce (do konce roku nejspíš naplňující podmínky pro přiznání české i slovenské Zlaté desky IFPI), velmi vydařené Best of turné (vypadá to reálně, že se budou přidávat jarní koncerty), Top 8 ve Slavíkovi (a veřejné uznání od Karla Gotta), ztělesnění zásadní postavy rabiho Löwa v muzikálu Golem (bude pokračovat i v roce 2008) a nalezení osobní rovnováhy ( i přes útoky některých bulvárních tiskovin) jsou příjemnou skutečností.
Také příští měsíce jsou spojeny s četnými plány a různorodými nadějemi – tak ať se Petrovi, jeho rodině i Vám všem vyplní!





Vloeno: 22.12.2007 | Autor: Karel Deniš
zpt
 
© 1997-2005 RichART. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém Marek Fábry | Hosting Beledia | Design a správa Mishka